Rita van de Laag - talentinzet

'Mijn talent is: Oog hebben voor het potentieel van mensen en teams. Dat zet ik met veel plezier in.'

Met mijn talenten, kennis en ervaring in de rollen als praktijkopleider, docent, trainer, coach, manager leren en ontwikkeling heb ik een brede expertise opgebouwd. Ik bied coaching aan bij persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschap in veranderingsprocessen.

Ik luister met volle aandacht naar ieders situatie. Ik voel mee en ik ben benieuwd naar de sterke kanten en wat men graag wil bereiken.

Elk gesprek kijken we samen welke eerste stap er mogelijk is en zo groeit het zelfvertrouwen. Erkenning, herkenning en  waardering voor jouw ervaring is de basis van elk gesprek. De focus is om te blijven leren van elke situatie. Zo versterken we samen wat werkt én wat positief bijdraagt aan de ontwikkeling van jezelf en het team.

De aandacht voor talenten zie ik als een kans voor het ervaren van meer vertrouwen, bevlogenheid en werkgeluk.

Wederzijds vertrouwen en een pro-actieve houding zijn essentieel om samen te werken ook in coaching. Een persoonlijk kennismakingsgesprek heeft mijn voorkeur.

 

 

Over Talentinzet en Rita van der Laag

Rita heeft jarenlange ervaring op het gebied van coaching, teamcoaching en als leidinggevende. Leren is leven en naast de vele opleidingen op het gebied van coaching, counseling en leiderschap is Rita een expert op het gebied van relaties en talenten.

Rita is gecertificeerd Talentencoach, en maakt ook gebruik van NLP, positieve psychologie, appreciative inquiry, systemisch werken, imaginatie, archetypen van Jung, focussen en existentieel welzijn.