Het Talentenspel

Er is een spel dat je snel naar dieper inzicht voert, over wie je bent en wat je missie is. Het is een spel waarbij je jouw authentieke kracht ervaart en ziet waar die toe leidt wanneer je deze inzet.


Wat levert het Talentenspel jou op?

Inzicht in je talenten en hun onderlinge samenhang.
Hulp bij kruispunten in je leven en inzicht in je levensmissie.
Vreugde over je innerlijke rijkdom, wie je bent en enthousiasme over je unieke plek in het grote geheel.

Wat is het Talentenspel?
Ben je nieuwsgierig en vind je het interessant om op een toegankelijke en speelse manier je sterke kanten te ontdekken? Dan het is Talentenspel iets voor jou. Het spel functioneert als het ware als je persoonlijke kompas, een hulpmiddel om te bepalen welke richting je in het leven wilt gaan. Het spel bestaat uit twee delen en wordt onder deskundige begeleiding gecoacht.  Rita is gecertificeerd talentencoach.

Spel één: jouw koninkrijk
Een belangrijk element van het spel zijn de archetypen. Er is een grote variatie aan archetypen, die elk symbool staan voor een talent. Jij als speler bent de koning of koningin van je eigen koninkrijk. Ook kies je twaalf archetypen (talenten) uit. De afbeeldingen op de kaarten verwijzen onbewust naar ervaringen in je leven en roepen daardoor sterke herinneringen en emoties op. Gedurende het spel ontdek je welke talenten op de voorgrond treden, welke bescheiden zijn, welke talenten goed samenwerken, welke juist niet en of er spanningen zijn tussen talenten. Het kan zelfs zijn dat één talent op de troon zit, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Al spelend wordt duidelijk hoe jij als koning(in) leiding geeft aan je talenten en krijg je inzicht in hoe je ze optimaal tot hun recht kunt laten komen. Spel één is afgerond als er een nieuw ‘innerlijk evenwicht’ en innerlijk leiderschap is ontstaan.

Spel twee: jouw levensboom
In het tweede spel maak je kennis met de diepere betekenis en mogelijkheden van je talenten. Ook ontdek je hoe je talenten samenhangen met je diepste zielsverlangens. Gaandeweg zullen de antwoorden op je vragen – over jezelf, je relaties, studie of werk – steeds duidelijker vorm krijgen. Tijdens het spel duik je steeds verder in je onderbewustzijn met als doel: het vinden van de verborgen schat. Die schat? Dat is jouw levensdoel. Op het moment dat je de schat vindt, zul je een gevoel van euforie ervaren. ‘Dít is het!’ Als je je levensdoel hebt gevonden, wordt duidelijk hoe je je talenten kunt inzetten om jouw persoonlijke levensmissie vorm te gaan geven. Nu je je doel voor ogen hebt, ga je je eigen levenspad bewandelen en doen wat je écht gelukkig maakt. Dit komt ook de mensen om je heen ten goede.

Hoe werkt het Talentenspel?
Door het spelen van het Talentenspel krijg je inzicht in de diepere lagen van jezelf: je talenten, je wijsheid en je diepste verlangens. Aan de hand van het spel kom je erachter hoe je in elkaar zit, waarom je de dingen doet zoals je ze doet en wat je nog  weerhoudt om je hart te volgen. Door middel van vragen en oefeningen duik je steeds dieper in je onderbewustzijn en ontdek je welke talenten je niet, teveel of te weinig hebt ingezet en wat je kunt doen om hier verandering in te brengen. Gaandeweg het spel komen de antwoorden als vanzelf naar boven en voel je letterlijk en figuurlijk de energie weer gaan stromen.

Voor wie?
Het Talentenspel is voor iedereen met levensvragen als:

  • Wat zijn mijn talenten en wat kan en wil ik ermee?
  • Doe ik het juiste werk?
  • Hoe kan ik meer uit mezelf halen?
  • Hoe kan ik mezelf op een zinvolle manier voor anderen inzetten?
  • Hoe kan ik meer plezier krijgen uit het werk dat ik doe?
  • Hoe verbeter ik mijn samenwerking met anderen?
Bekijk hier de brochure van het Talentenspel

Zet de eerste stap met een gratis coachgesprek. Meld je aan en vraag om een gratis eerste gesprek.
In dat gesprek hoor ik graag wat je vraag is en bespreken we hoe ik je kan helpen om je doel te bereiken, geheel vrijblijvend.

Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.